back

Следпродажбено обслужване

Една от силните страни на La Meccanica е следпродажбеното обслужване: нашите квалифицирани техници и инженери са винаги на разположение да ви помагнат. Нашите технически решения, заедно с възможността да отговаряме на изискванията на нашите клиенти, са основните причини за увеличаването на доставките на резервни части и консумативи на производителите на пелети.

Покажи повече

Производство и ремонт на матрици и ролки

За клиентите, които използват машините на La Meccanica, както и за конкурентните съоръжения. Благодарение на нашия опит и ноу-хау в поведението на различни суровини при производството на пелети, нашето обслужване винаги е имала отлична репутация.

Покажи повече

Резервни части

Нашите резервни части се произвеждат с максимална точност. Изчерпателния асортимент на склад гарантира бърза наличност и сигурност за вашата продукция. По заявка можем да персонализираме договор за сервиз на частите.

Покажи повече

Поддръжка на място

La Meccanica разполага с квалифицирани техници, които да извършват дейности по поддръжка и проверка на системите директно при вас на място благодарение на бързото и ефективно техническо обслужване.

Покажи повече

Дни на отворените врати в La Meccanica

Освен това, организираме дни на обучение в нашия щаб и производствени обекти в Cittadella, Северна Италия. Добре сте дошли!

Покажи повече

Обучение

Ние Ви съдействаме за решаването на Вашите проблеми или просто Ви даваме полезни и важни насоки и съвети: технически решения, консумация на енергия и оптимизираме производителността на матриците. Нашите услуги по обучение на място се извършват за Вас от нашите специалисти, които са готови да работят на територията на фабриката на клиента.

Покажи повече